Već dostupno u kioscima blizu tebe

Otkrijte nostalgični svet legendi automobilske industrije

De Agostini predstavlja specijalnu kolekciju retro automobila, koja vas vodi na nostalgično putovanje u prošlost evropske industrije automobila, putem izvanrednog časopisa i sjajnih umanjenih replika legendarnih modela.

Istorija evropske automobilske industrije je fascinantna - mnogi modeli su postali legende i bili deo svakodnevice brojnih generacija. Danas mnoge zvezde ove kolekcije možemo videti u muzejima, a neke, uprkos godinama, i dalje srećemo na ulicama. U ovoj publikaciji predstavljamo fantastičnu i nostalgičnu kolekciju automobila koji i dalje opstaju zahvaljujući entuzijazmu kolekcionara.

Ove neverovatne replike od livenog metala izložite kao svoj lični muzej, a od časopisa u okviru kolekcije sklopite jedinstvenu enciklopediju posvećenu najčuvenijim automobilima proizvedenim u Istočnoj i Zapadnoj Evropi. Od kolekcionara za kolekcionare, svaka stranica odiše nostalgijom!

Kontinuitet rikni pojedinačnih knjižica biće postepeno i pravilno kompletiran do kraja obavljivanja zbirke.

Prvih 10 brojeva zbirke

Informacije o proizvodu

  • checked-greenReplike originalnih automobila u razmeri 1:43
  • checked-greenKaroserija od livenog metala
  • checked-greenVeoma kvalitetna izrada
  • checked-greenIzuzetan nivo detalja
  • checked-greenPosebna odvojiva osnova
  • checked-greenMarka i model svake umanjene replike

Informacije o proizvodu

 
 
 

Sadržaj svakog broja časopisa Legendarni automobili

ZVEZDA BROJA

Ovde predstavljamo „biografiju“ svakog automobila, gde opisujemo njegovu istoriju, inovacije, tehnološka unapređenja, ogromne uspehe i povremene neuspehe. Svaki automobil je kreiran pažljivim analiziranjem modela koji su se proizvodili u drugim zemljama i adaptiranjem tih modela specifičnim uslovima konkretne zemlje porekla. Lokalno proizvedeni automobili su često imali „rođake“ u drugim zemljama. Pročitajte sve o sličnostima i razlikama između ovih modela.

DIZAJN I FUNKCIONALNOST

Automobili različitih proizvođača se nisu razlikovali samo spolja, već i iznutra, i naizgled beznačajan detalj je mogao da izmeni čitav karakter automobila, tako da se konkretan model ističe među ostalim modelima. U ovom časopisu saznaćete kako je svaki legendarni automobil stekao svoju upečatljivost!

TEHNIČKI PODACI

Odeljak posebno namenjen ljubiteljima podataka, koji pruža mnoštvo detaljnih tehničkih informacija o svakoj marki i modelu. Podaci u časopisu vas vode kroz niz najrazličitijih modela automobila. Čitajte, učite, otkrivajte i poredite!

Zavirite

Imate pitanja?

dropdown-down-magenta-small

Ostanimo u kontaktu

Pretplatite se na bilten da biste bili u toku sa našim proizvodima i našim inicijativama. Slanjem ovih podataka potvrđujete da ste pročitali i razumeli našu Politiku privatnosti.

<