Već dostupno u kioscima blizu tebe

Jedinstvena edukativna zbirka!

Naša zbirka vodi vas na Jovanovu i Jovaninu Veselu farmu.

U narednim brojevima dobićete figurice farmera, seoskih životinja, kao i pratećih elemenata farme: kuće, štale, bašte, traktora… Najmlađi čitaoci sjajno će se zabaviti učeći o seoskom domaćinstvu i njegovim stanovnicima. Naučiće kako se mesi hleb, kako funkcionišu poljoprivredne mašine, koliko jaja može da snese kokoška i još mnogo zanimljivih i korisnih informacija. Oba zbirka pravi je izbor za zabavu i učenje!

 

Delovi iz ove fantastične zbirke

Informacije o proizvodu

  • checked-greenBogato ilustrovane knjižice ispunjene lepim crtežima seoskih životinja i života na Jovanovoj i Jovaninoj farmi.
  • checked-greenUz svaki broj dobijate figurice životinja, seoskih stanovnika ili elemenata neophodnih za to da napravite sopstvenu Veselu farmu.
  • checked-greenEdukativni sadržaj o životu na farmi.
  • checked-greenŠarmantne priče o životinjama i selu.
  • checked-greenRealistične figurice od najkvalitetnije plastike.

Informacije o proizvodu

 
 
 

Inspirativan sadržaj

Animal Farm - Subscription Digital Issues

Interesantne priče o životu na selu

Na Jovanovoj i Jovaninoj farmi uvek se nešto dešava! Uz šarolike priče možete mnogo toga da naučite o životu na farmi, o tome čime se bave poljoprivrednici, kako se brinu o svom domaćinstvu i životinjama, kao i koji su seoski poslovi. Deca će moći da čitaju i razgledaju prelepe knjižice o omiljenim likovima seoskog domaćinstva.

Animal Farm - Subscription Digital Issues

Ko sam ja?

Uz prelepe, šarene ilustracije vaše dete će naučiti da prepoznaje životinje po izgledu i odlikama. Takođe će naučiti kako se oglašavaju seoske životinje.

Animal Farm - Subscription Digital Issues

Sve o životinjama i farmi

Svaka knjižica obrađuje jednu temu, bilo da je reč o životinjama ili ljudima koji žive na selu. Na ovaj način deca kroz zabavu uče o životu na selu i njegovim stanovnicima.

Imate pitanja?

Broj po broj
    Issues plan coming soon