Već dostupno u kioscima blizu tebe

Neka magija počne! Čitajte, slušajte i igrajte se. Skupljajte najlepše priče svih vremena!

To je savršena kombinacija! Prelepo dizajnirana kolekcija knjiga u tvrdom povezu sa vašim omiljenim Diznijevim i Piksar likovima, zajedno sa njihovim fantastičnim figuricama. Ali to nije sve. Ima još malo magije – postavite figuricu na zvučnik i čućete čitanje priče iz vaše knjige!


Čitanje priče sa prelepim ilustracijama – a istovremeno slušanje priče – odličan je način da provedete vreme sa svojim detetom, a čitanje i slušanje knjiga iz ove zbirke takođe je podsticajno iskustvo u kojem deca mogu sama da uživaju. Na ovaj način, vaše dete razvija važne veštine čitanja. To je višečulno iskustvo koje razvija maštu, kreativnost i jezički razvoj vašeg deteta.


Snežana i Aladin, Nemo, Simba i Mogli samo su neki od predivnih likova u ovoj uzbudljivoj kolekciji zvučnih knjiga koje će podjednako očarati i mlade i stare. Ovo su klasične priče koje nas vraćaju u svet našeg detinjstva i uče nas osnovnim vrednostima: Nemovom optimizmu, Aladinovoj hrabrosti, Snežaninoj dobroj duši, vrednosti prijateljstva i lepoti prirode.
Čitanje i slušanje ovih zvučnih knjiga daće roditeljima priliku da predstave ove priče svojoj deci, dok im daju veštine da se suoče sa velikom avanturom života!

Kontinuitet rikni pojedinačnih knjižica biće postepeno i pravilno kompletiran do kraja obavljivanja zbirke.

Delovi iz ove fantastične zbirke

Informacije o proizvodu

  • checked-greenKlasične Diznijeve priče i omiljeni likovi
  • checked-greenInteraktivne kolekcionarske figure
  • checked-greenBiblioteka potpuno ilustrovanih knjiga u tvrdom povezu
  • checked-greenUzbudljiva snimljena naracija priča celu priču vašem detetu!
  • checked-greenObrazuje i razvija maštu vašeg deteta
  • checked-greenMemorijska kartica i punjač su uključeni
  • checked-greenIzdržljiv i prenosiv zvučnik koji čita priče naglas kada se odgovarajuća figura postavi na njega

Informacije o proizvodu

 
 
 

Inspirativan sadržaj

Interaktivne figure

Svaka knjiga ima interaktivnu kolekcionarsku figuru koja prikazuje glavnog lika u priči. Postavite figuru na poseban stalak zvučnika da biste čuli čitanje priče, dok pratite njene reči. Skupite sve figure i zabavljajte se u igri sa njima!

Ekskluzivna serija sa korisnom edukacijom

Novije studije su potvrdile koliko je pripovedanje važno za razvoj deteta. Čitanje i slušanje ovih priča podstiče kreativnost i doprinosi razvoju ličnosti deteta. Čitanje ilustrovanih knjiga razvijaće maštu vašeg deteta i naravno obogatiti njegov rečnik.

Diznijeva magija

Svaka priča pripoveda klasičan Diznijev film, sa prelepim ilustracijama koje će vas odvesti u zemlje iz mašte – magično kraljevstvo Arendel iz Zaleđenog kraljevstva, podvodno kraljevstvo Male sirene, Alisinu zemlju čuda, Nedođiju Petra Pana i svet superheroja Neviđenih!

Napravite svoju biblioteku

Sa svakim izdanjem postepeno ćete graditi biblioteku izuzetnih priča u tvrdom povezu, prenoseći na svoje dete ljubav prema knjigama i čitanju koja će trajati ceo život!

Zavirite

Broj po broj
    Issues plan coming soon

Imate pitanja?